Brita ST 600 Digital Sistem

953.00

Brita Purity ST 600 filtre sistemi akıllı Bypass teknolojisine sahip olup kalsiyum ve magnezyumu iyonlar vasıtasıyla filtreler ve su sertliğini düşürür.

Stok kodu: 1009228-1-1-1 Kategoriler: ,
Brand:

    Açıklama

    Brita Purity ST 600 filtre sistemi akıllı Bypass teknolojisine sahip olup kalsiyum ve magnezyumu iyonlar vasıtasıyla filtreler ve su sertliğini düşürür. Ayrıca Brita ST 600 filtre sistemi suyun içinde bulunan kurşun, bakır ve kadmiyum iyonlarını bağlar. Suda bulunan kirli ve organik yapıdaki klor partikülleri filtreler, koku ve tat bozucu maddelerinin oranlarını düşürür. Filtre sisteminde bulunan Bypass ayarları ile kalsiyum sertliği (su sertliği)İhtiyaç duyulan oranına göre ayarlanır, makineleri kireçten korur ve yüksek kalitede içme suyu elde edilir.

    Brita Purity ST 600 filtre sistemi dijital ve manuel başlık ile kullanılabilmektedir. Brita ürünlerin kartuşları ve ekipmanları geri dönüşüme uygundur, çevre dostudur. Filtre Kartuşlarının değişimi Brita yetkili servisler tarafından gerçekleştirilmektedir. Gastronomi alanında yeni teknolojik özellikleri sayesinde mükemmel çözüm ve lezzet sağlar.

    Brita sistemleri sadece yerel şebeke bağlantısında kullanılır ve kesinlikle mikro biyolojik su veya biyolojik atık içren steril olmayan suda kullanılmaz. Eğer yerel yetkililer suyun kaynatılıp kullanılmayı öneriyorsa, Brita filtreyle arıtılsa da kaynatıp kullanılması gerekir. Uyarılar kaldırıldığında kartuşların değiştirilmesi ve bağlantı uçların temizlenmesi gerekir.